Acties

Acties en Deals bij LesseninAlmere.nl

02
Dagen
00
Uur
00
Minuten
00
Seconden

Wij staan erom bekend, wij hebben altijd Acties waarmee we de concurrenten aardig irriteren… En dat willen we natuurlijk niet! Daarom hebben we die acties maar voor een korte tijd, dus wacht geen seconde langer en Pak Die Acties!

Ik heb ze hieronder allemaal los beschreven en geprobeerd het zo duidelijk mogelijk op te schrijven maar mocht je nog vragen hebben Neem Dan Contact Met Me Op.

Onze Moderne Rijschool In Almere is altijd op zoek naar verbetering en eigenlijk vooral suggesties van jullie! Dus heb je zelf een Goed, Leuk, Grappig of Gek idee voor een nieuwe actie, PLEASE laat het ons weten! Je krijgt volledige ‘credit’ voor het idee en JIJ beslist zelf de naam van de actie. Natuurlijk word je daarvoor beloond maar omdat ieder persoon anders is bespreken we dat liever persoonlijk met je.

SUPERSIZE JEZELF ACTIE

Wat ik regelmatig hoor van mijn leerlingen is dat de les zo om is! Ik heb daar zelf iets minder last van, wat waarschijnlijk komt omdat ik elke dag de hele dag lesgeef 😉

Maar ik begrijp goed dat het best vervelend is, je bent net lekker bezig met de les en dan mag je alweer naar de volgende leerling toe rijden om vervolgens naar huis gebracht te worden.

Speciaal voor alle anderen die daar ook last van hebben komen wij met de Super-Size Jezelf Actie!
Normaal betaal je bij ons voor een Losse Lesuur, €​45,- Maar Nu betaal je:

Voor 120 minuten rijles betaal je €39,- per uur

Niet alleen de prijs is het mooie aan de Actie, er zitten meer voordelen aan.

Door langer dan een uur te lessen pak je 2x 10 minuten tijdwinst die je normaal verliest met het van en naar huis rijden en een leerling wissel.

Ook kan lekker door, vaak als je net de oefening onder de knie krijgt moeten we al verder naar het andere onderwerp i.v.m. tijdsdruk. Het is veel beter om als je een oefening net door krijgt, het nog even een keer of 2-3 te doen, waardoor het beter in je lange termijn geheugen opgeslagen blijft.

Je bent ook nog een sneller klaar met de gehele opleiding omdat je, afhankelijk van de lesrooster, twee keer zoveel doet!

Studenten Actie

Natuurlijk hebben we voor alle studenten ook een Knaller van een Actie. Alle studenten krijgen Op ELK PAKKET wat ze ook maar kiezen:

De Eerste 10 Rijlessen voor €​33,-
P​er Rijles

DE HOSSOL ACTIE

Ok, allereerst voor degene die niet weten wat ‘de hossol’ betekend, het komt van het engelse woord: “the hustle”. Ik heb deze actie laten verzinnen door mijn geslaagde leerlingen en dit bleek de beste optie te zijn, vandaar.

Bij onze rijschool in Almere hebben we een Mega Aantrekkelijke Aktie, waardoor jij mogelijk ook je rijbewijs gratis haalt. Het zit zo, als jij mij in contact brengt met een leerling die uiteindelijk een pakket bij mij afneemt dan ontvang jij Euro’s:

HANDIG om te weten:

  • De actie blijft geldig, zelfs na je opleiding
  • Ook al heb je de gehele rijopleiding terugverdiend, de actie gaat gewoon door!
  • De actie is alleen maar geldig als degene die jij door hebt gestuurd een Pakket Afneemt

Omdat je dus voor altijd (als je een rijles pakket bij ons hebt afgenomen) geld blijft ontvangen voor iedereen die je doorstuurt naar mij, kan je het rijbewijs ook helemaal terugverdienen.

Er is tot nu toe één iemand erin geslaagd zijn gehele rijbewijs kosten terug te verdienen voordat hij slaagde, de anderen hebben het na het behalen van hun praktijkexamen pas terug verdient.

Durf jij de Uitdaging aan? Neem dan z.s.m. contact met me op!

Don't be @social Actie

Excuseer, voor mijn rare engels-nederlandse combinatie, maar het klinkt gewoon leuk! Toch?

Voor 1 Facebook Like en 1 Youtube Subscribe Krijg Jij uur Gratis Rijles (t.w.v. €​45,-)

Maar voor niets gaat de zon op dus jullie krijgen er natuurlijk wel wat voor terug:

Waar we nu nog KeiHard mee bezig zijn is ons Youtube Kanaal. Allemaal filmpjes met handige tips, veel gemaakte fouten etc. We zouden alleen nog graag willen weten wat we missen in het kanaal, dus wederom nodigen we je van harte uit om te ‘subscriben’ op ons kanaal, hetgeen je leuk of niet leuk vind en wat je graag nog zou zien op ons kanaal zou willen posten onder de video’s!

Ook op Facebook zijn we actief en ook hier willen we je graag als vriend, dus stuur ons een vrienden verzoekje en daarmee krijg je ook direct toegang tot onze *besloten FaceBook Groep * waar allerlei discussies lopen over rijden, oefeningen, het praktijkexamen, theorie etc etc… Ikzelf loop regelmatig discussies langs om vragen te beantwoorden en tips te geven.

Omdat wij zo hard bezig zijn met de ‘sociale kant’, vragen wij je vriendelijk om ons te Volgen op Twitter en iets te re-tweeten als je het leuk vind.

Wij van LessenInAlmere gaan ook mee met de tijd en dat betekend FaceBook, Twitter, Youtube en ga zo maar door…