Amersfoort

De Goedkoopste Rijschool in heel Amersfoort!

DAT KOMT DOOR AL DIE ACTIES

We weten dat het voor iedereen toch een flinke hap uit het budget is, en helemaal tegenwoordig met alle economische terugslagen. Juist daarom hebben we een manier bedacht om toch nog goedkoop te zijn. Dit doen we door acties, die na een bepaalde tijd weer verlopen. Door in deze periodes te beginnen aan een rijopleiding bij ons in Amersfoort krijg je aanzienlijke kortingen op je rijopleiding. Klik voor meer info op de knop hieronder...

Waarom neem je niet gewoon een Gratis Proefles?

Ik hoop dat ook jij Direct een Afspraak hebt in gepland want ik zal je hier van alles gaan vertellen over waarom wij zo een goede rijschool zijn en waarom jij bij ons moet komen lessen… Maar is dat wel zo belangrijk?

Het gaat immers om jouw Rijopleiding, jij zoekt een autorijschool in de omgeving van Amersfoort die bij jouw past. Maar hoe komen we er nou achter of onze rijschool aan jouw wensen voldoet?

Wil jij rijles bij onze rijschool in Hilversum?

Heel Simpel, door een gratis proefles te nemen. Daarin kun je al je vragen stellen, ervaren hoe de auto aanvoelt en er pas echt achter komen of er een zogenaamde “klik” is met een van onze rijinstructeurs.

Ervaringen van Oud-Leerlingen

KOSTEN RIJOPLEIDING IN AMERSFOORT

Voor degene die nu nog met ons zijn, gefeliciteerd, jij bent geïnteresseerd genoeg om gebruik te gaan maken van al onze speciale kortingen en goedkope rijlessen!

BASIS PAKKET
Je kan bij ons kiezen voor het Basis uitbreiding Pakket, waarbij je standaard het basis pakket afneemt en dan zelf de rest van je rijbewijspakket bouwt. Je hebt hierbij de keuze uit 4 uitbreidpakketten die je kan toevoegen waar je wilt.

Zoals je in het overzicht hieronder kunt zien zijn de onderste twee blokken Her-Examen Blokken. Hiervan kan je alleen gebruik maken als je al eens eerder een basispakket hebt afgenomen bij ons.

LOSSE LESSEN
Natuurlijk kan je ook alleen maar losse lessen nemen, je komt dan duurder uit maar hebt wel een beetje meer vrijheid dan het basispakket.

Wil je een overzicht van al onze pakketten en prijzen? Klik dan hier

Hoeveel Lessen Wil je Hebben?

35 Lessen Beginner
25 Lessen Beetje Ervaring
10 Lessen Ervaren

DOE DIT DIRECT!

  • Stop met waarmee je bezig bent!
  • Pak je telefoon en Bel, App, Facebook of Mail ons NU!
  • Vergeet niet te ademen