Hilversum

Simpelweg de Beste Rijschool in Hilversum

Zo, dat gezegd hebbende, welkom om onze website. Het klinkt misschien een tikje aan de zelfverzekerde kant, maar ik zal snel even uitleggen hoezo.

Ten eerste
duren al onze rijlessen 60 minuten. Er zijn rijscholen die minder minuten lesgeven per uur, houd daar rekening mee als je prijzen vergelijkt tussen rijscholen.

TIP:
In een lesuur zit altijd een stukje van en naar de volgende leerling rijden berekend, dus als je ooit een rijles prijs tegen komt die korter dan 45 min duurt, weet dan dat je maar een half uurtje les overhoud.

Ten tweede
worden onze lessen goedkoper naarmate je meer pakketjes afneemt waardoor de gemiddelde rijles prijs lager word.

Als laatste
maken wij het verschil door onze betrokkenheid bij jouw slagen. Wij zullen er alles aan doen jouw zo snel mogelijk te laten slagen. Ook doen we absoluut niet moeilijk over een betalingsregeling!

Alle voordelen van onze rijschool in Hilversum

Handig toch zo een groene knop, want als je vandaag nog contact met onze rijschool in Hilversum opneemt dat kan je Direct een afspraak maken voor een Gratis proefles, ook al woon je buiten Hilversum!

Wij raden iedereen een proefles zeer sterk aan! Niet alleen is het een hele slimme manier om gratis rijles te krijgen 😉 het is super belangrijk als je een beslissing moet maken tussen verschillende rijscholen. Je kan erdoor veel makkelijker maar vooral beter kiezen

En dat is wat we willen toch? Zo snel mogelijk in een keer je rijbewijs halen, het liefst bij onze autorijschool.

Woon jij in Lelystad?

Hoeveel Rijlessen Heb je Nodig?

35 rijlessen

Als je nog nooit hebt autogereden. Je kan nog niet schakelen, je hebt de kijktechniek niet onder de knie en de auto ook nog niet onder controle. 

25 rijlessen

Als je wel eens hebt autogereden. Je kan al een beetje schakelen, je hebt de kijktechniek niet onder de knie maar hebt de auto al een beetje onder controle. 

10 rijlessen

Als je al eerder rijlessen hebt gehad, minimaal 20. Je kan goed schakelen, je hebt de kijktechniek onder de knie en de auto ook al helemaal onder controle. 

Is het Duur, Rijlessen in Hilversum?

Ook hierin laten we je compleet vrij! Jij bepaalt wat je wilt. Bij ons kan je voor losse lessen kiezen, iets wat steeds populair word ondanks je duurder uit bent.

HET BASIS PAKKET

Het basis pakket, de naam zegt het eigenlijk al, dit pakket vormt de basis voor jouw persoonlijk samengestelde rijles pakket.

Nu heb je twee opties, je kan gaan voor de zekere weg, en je kiest garantie pakketten. Het voordeel aan deze pakketten is dat je nog een extra examen krijgt bij dit pakket. Je hebt dus eigenlijk al een Gratis Her-Examen!

**Mocht je het pakket nou afnemen en je slaagt in 1 keer, dan krijg je natuurlijk het geld voor het examen terug!

DE GARANT PAKKETTEN

Kies je voor de onveilige weg, dan bespaar je zomaar een paar honderd euro! Maar gaat het mis dan ben je meer kwijt dan waarmee je begon. Natuurlijk streven wij naar in een keer slagen dus waarom ook niet!

DE SUPER PAKKETTEN

Dit betaal je aan de rijlessen als je kiest voor de super pakketten.

Natuurlijk zijn alle combinaties mogelijk, je mag ook meerdere van hetzelfde pakket nemen.

HEB JE AL ZIN OM BIJ ONS IN TE STAPPEN?