Algemene Info

Werkt u ook in het weekend? En s ‘avonds?

JA! En JA!

Ik ben extreem flexibel en leef met mijn leerlingen mee, ik weet hoe lastig ‘plannen’ is en daarom stel ik mij 7 dagen in de week beschikbaar. Natuurlijk plan ik ook vrije dagen in maar gewoon om jullie agenda heen!

Stuur me anders ff een appje (06-55366209)? Dan kan ik makkelijker antwoord geven op je vraag.

Ik ben elke dag (ook het weekend) bereikbaar van 10:00 – 22:00 (12 uur rust per dag is wel voldoende, toch?)

 • Allie
 • 4 years ago

Problemen of niet tevreden bij je rijschool?

Omdat het Onmogelijk is hier een soort van stappenplan op te schrijven wil ik je sterk adviseren mij te appen of te bellen. Mocht je liever mailen ga dan even naar onze Contact Pagina voor al mijn informatie.

Wat ik wel nu al wil zeggen is dat je jezelf niet meer druk hoeft te maken. Je hebt mij nu gevonden en ik ga je helpen, je hoeft helemaal niet bij mij te komen lessen, ik ben hier puur om jou te helpen. Dat kan ik omdat ik hier helaas te vaak mee te maken krijg.

Van alle gevallen is, tot nu toe, alles goed gekomen en was uiteindelijk iedereen tevreden dus je hebt een hele grote kans dat dit voor jou ook het geval gaat zijn.

Het is al Super dat je deze stap al hebt genomen! Laat me maar weten of ik je kan helpen.

 • Allie
 • 4 years ago

Hoe vind ik de perfecte rijschool?

Weer zo een vraag waar je niet zomaar antwoord op kan geven… 🙂

Ja, zogenaamd kan het wel, kijk maar op de sites van andere rijscholen. Daar wordt een hoge wiskunde verkocht omdat dat Het Perfecte pakket is. Voor mij erg grappig, ik ben waarschijnlijk te dom om dat te vatten.

Of kan het zo zijn dat er helemaal niet zoiets bestaat als 1 Magisch Rijlespakket? Nee ik geloof in individualisme, het feit dat iedereen anders is, dit is ook gelijk de grootste reden dat ik een “Pakket op Maat” aanbiedt. Mijn rijles pakketten zijn leuk en er is goed over nagedacht, maar een pakket helemaal op jouw wensen afgestemd, daar tipt niks aan!

Daarom is het enige wat ik hierop kan zeggen is bel of whatsapp (0655366209) me even. Als je dat niet wilt dan kan je altijd e-mailen naar mailons@lesseninalmere.nl, ik zal er dan alles aan doen op je goed op weg te helpen.

En wees maar niet bang hoor het advies is 100% vrijblijvend

 • Allie
 • 4 years ago

Moet ik eerst mijn theorie-certificaat hebben?

Het liefst wel en ook sterk aan te raden omdat je dan je rijlessen optimaal benut en dus sneller en voor minder geld slaagt!

Dus het antwoord is nee, maar je moet het wel binnen de eerste 10 lesuren hebben gehaald anders heeft het geen zin meer om verder te lessen omdat je lessen niet optimaal benut worden, met de gevolgen van dien.

 • Allie
 • 4 years ago

Waar lessen jullie allemaal?

Wat een plezier om te mogen antwoorden op deze vraag. Antwoord:

De gehele randstad! EN Verder!!

Ik snap dat de afstand voor iedereen vervelend kan zijn. Ik vind dat ik voor het merendeel van de kosten moet opdraaien omdat jouw service ga verlenen. Er zijn natuurlijk wel extremen… en zelfs daar hebben we een hele vriendelijke oplossing gevonden.

Kijk ik weet dat een goede band met je instructeur je zo €500,- kan schelen, daarom wil ik iedereen die les van me wilt lesgeven. Woon je echt een stuk buiten de randstad (Denk aan een cirkel rond Amsterdam-Almere-Utrecht-Den Haag-Rotterdam) no worries mate,  bel me op en we gaan regelen dat ook jij bij ons kunt komen lessen.

Meestal heb ik wel een leerling op de wachtlijst staan die ik kan combineren OF wat veel interessanter is voor jou… vrienden van jou ook bij mij laten komen lessen. We hebben namelijk een introducé actie, voor elke vriend of whatever die bij mij komt lessen krijg je 50,- €! En heb je er 3 dan krijg je € 200,- korting op jouw pakket of handje contantje.

 • Allie
 • 4 years ago

Ik ben 16 jaar oud, kan ik al aan mijn rijopleiding beginnen?

Voordat ik antwoord geef, dit concept heet 2toDrive en dit is hun website http://www.2todrive.nl. Voor alle specifieke info check deze site eerst!

Om terug te komen op jou vraag, JA!!! En nee…

Je kan beginnen met je rijlessen met 16,5 jaar en praktijkexamen doen op je 17e jaar! Je mag dat ook al direct autorijden maar wel met een begeleider. De begeleider moet ook weer voldoen aan bepaalde eisen, die je allemaal op je ‘gemakje gebakje’ mag doorlezen op de site van 2todrive 🙂

 • Allie
 • 4 years ago

Hoe lang duurt 1 rijles?

Gewoon, zo lang een lesuur hoort te duren => 60 minuten natuurlijk!

Ja, dat zou je zeggen en daarom zit er aan dit antwoord een beetje een sarcastisch toontje. Ik kan er van schrikken wat rij-instructeurs (zijn in feite leraren en “horen” een voorbeeld te zijn) doen om leerlingen te ‘hosselen’, om het maar even hypermodern uit te drukken.

Omdat meneer de rijinstructeur tegenwoordig wat moeite heeft met leerlingen vinden gaat hij nu ‘sneaky’ adverteren met lage “uur” prijzen terwijl de les maar 45 min duurt! En jij maar denken dat je goedkoop uitkomt… Schandalig.

Maar nee, bij mij gewoon minimaal een uur en als je tien minuten extra nodig hebt, dan tien minuten extra. Het doel is jou aan een rijbewijs te helpen op een leuke, chille maar ook snelle manier.

 • Allie
 • 4 years ago

Hoeveel rijlessen heb je nodig?

Kortgezegd, tussen de 20-30 lessen…

Maar het is niet zo simpel, het hangt van meer factoren af. Iemand met al veel rijervaring (door bijvoorbeeld al elders te hebben gelest) zal over het algemeen minder lessen nodig hebben dan iemand die voor het eerst achter het stuur kruipt.

Het gemiddelde van mij rijschool ligt “grofweg”, voor ervaren leerlingen, tussen de 10-15 uur en, voor compleet nieuwe leerlingen, tussen de 25-30 lessen.

 • Allie
 • 4 years ago