Goedkoopst je Rijbewijs?

Goedkoop je Rijbewijs halen in Almere

Voor veel mensen is prijs grof gezegd de beslissende factor als ze op zoek gaan naar een rijschool waarbij ze hun rijbewijs willen halen. Enerzijds is dat logisch, waarom zou je bij de een meer betalen als bij de ander… Toch?

"dat zou je zeggen"

Ik zal er in de tips hieronder nog verder op ingaan hoor maar als jij je niet ‘lekker in je stoel zit’ bij een rijschool dan kan je zoveel geld ‘weggooien’ doordat je weinig leert. En dan zou je dus niet het goedkoopste uit zijn bij de goedkoopste rijopleiding.

3 Tips voor het Voordelig behalen van je Rijbewijs!

Niet iedereen heeft dezelfde portemonnee, dus willen we ook de mensen die niet anders kunnen een eerlijke kans bieden!

Wij zijn hier om je te helpen en te ondersteunen en net zoals onze rijbewijspakketten willen we die zo mogelijk op maat voor je maken.

1. Wacht Af en Combineer Acties

Goedkoopst-rijbewijs-halen

Elke rijschool heeft bepaalde Acties, Kortingen of Aanbiedingen en de ene rijopleiding heeft er meer dan de ander. Het is dus slim om te wachten tot er acties zijn.

Meestal zijn de acties in de winterperiode, omdat de meeste leerlingen dan niet willen lessen. Je wilt in de actie periode bellen en je zal niet alleen maar sneller kunnen beginnen je pakt nog meer voordelen! Als je in de winter leert rijden pik je net ff die handige wintertechnieken mee!

Wat nog een goede tip is om goed de website van de rijschool uit te pluizen. Je zult vaak alle acties vinden en COMBINEER die waar mogelijk, zo kun je 20-30% van je gehele rijopleiding als korting krijgen.

2. Vind een rijschool/instructeur die bij je past

Goedkoop Slagen in Almere

Ik begon er net al even over het is heel erg belangrijk dat je een rijschool vind waarbij je jezelf comfortabel voelt en dat je het gevoel hebt dat je iets kan leren van de instructeur.

“Je bent zo namelijk veel goedkoper uit”

Je hebt minder lessen nodig doordat je sneller begrijpt en je voelt jezelf comfortabel genoeg om vragen te stellen, ook weer een punt dat het leren bevordert. Je zal met meer plezier naar je lessen komen waardoor je meer motivatie hebt. Door meer motivatie zal je makkelijker en sneller iets leren.

3. Laat Ons je Rijbewijs Kosten Terug Betalen

Altijd je rijbewijs halen bij LIA

Ja je leest het goed, bij ons kan je het geld terug verdienen wat je voor je gehele rijopleiding hebt betaald… En meer…

Wij hebben een zogenaamde “Hossol-Actie” waarmee je elke keer een bedrag terugverdient op het moment dat je mensen naar onze rijschool doorverwijst. Voor alle informatie over deze actie klik dan even op de link.


LET OP:

Door de Stormloop aan mensen bij deze actie hebben we het nog een tikkeltje aantrekkelijker gemaakt, gewoon omdat het kan…

Je kan nu zelfs na je opleiding nog gebruik maken van de aktie, dat betekent dat je dus meer geld kan krijgen van ons, dan wat je betaald hebt voor je rijopleiding… Te gek voor woorden.