Contact

Ons Telefoonnummer

Je kunt ons ook een mailtje sturen op: mailons@lesseninalmere.nl

WAT KAN JE VERWACHTEN VAN EEN GRATIS PROEFLES?

1 Effe Kletsen Gewoon even een korte babbel waarin ik mezelf voorstel. Ook gaan we het natuurlijk hebben over veiligheid en dan gaan we direct van start! Je gaat rijden op de AUTOMATISCHE PILOOT! Jij mag oneindig fouten maken want ik kan met mijn set pedalen gewoon in grijpen dus karren maar! (Dit duurt ongeveer 10 min)

2 Rijden Afhankelijk van je Ervaring doen we simpele tot moeilijke oefeningen als schakelen, kruispunten naderen en zelfs snelweg komen mogelijk aan bod. Tijdens dit ritje ga ik kijken op welk niveau ik je schat en ga ik nadenken over wat ik je kan aanraden.

Ondertussen leer ik je zoveel mogelijk en hebben we lekker een ‘chill’ lesje want het is geen test of examen, het is een proefles… (Dit duurt ongeveer 40 min)

3 Feedback Na de les geef ik je feedback en handige tips voor tijdens je rijopleiding. Dan vertel ik je wat ik je aanraad te doen als je bij mij komt lessen. En dat was het!

Zoals je weet is een proefles 100% vrijblijvend dus is het aan jou om een afspraak te maken. Sommige leerlingen wachten er even mee maar gelukkig maakt bijna iedereen direct een vervolg afspraak… (Dit duurt ongeveer 10 min)

4 Super Ervaren – Heb je al een rijopleiding gedaan dan is DE PROEFLES OOK GRATIS! Hij ziet er wel iets anders uit. Ik zal een soort examen programma met je rijden om te zien waar we de puntjes nog op de ‘I’ kunnen zetten.

Zoals elke andere proefles krijg je waardevolle feedback aan het einde van de les en maken we een plan van aanpak om zo snel mogelijk WEL te slagen

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN EEN GRATIS PROEFLES?

1 Je Leert Zo pas ECHT te de instructeur kennen
Dit is ook eigenlijk waar het om gaat, je kan een heel ingewikkeld kosten analyse maken en kortom heel erg veel gaan uitzoeken over een rijschool. Het beste wat je kan doen is gewoon een proefles nemen, je weet direct of je van de beste instructeur überhaupt iets kan leren.

Maar er zijn wat praktischere redenen, is de instructeur vriendelijk? Hoe gaat het om een afspraak te maken? Is de instructeur flexibel of juist erg strikt? Heeft hij/zij geduld? Is hij of zij grappig?… Zo kan ik nog wel even doorgaan maar ik denk dat je snapt welk punt ik wil maken…

Ook zijn er andere redenen, zo weet je direct of de instructeur niet heel erg stinkt of uit zijn mond stinkt, bijvoorbeeld (wel een beetje een raar voorbeeld, maar toch kan het een reden zijn om er niet te lessen).

2 Je kan Kritische Vragen stellen

Sowieso moet je altijd kritische vragen stellen, de punten die voor jou belangrijk zijn. Als je zelf niet goed bent in dit soort gesprekken, vraag dan even of een van je ouders meegaat met de proefles (bij ons mag je natuurlijk altijd iemand meenemen, maar dat is niet bij elke rijschool zo).

Iedereen heeft natuurlijk andere prioriteiten en het is belangrijk dat als je een rijopleiding gaat doen dat je zelf tevreden bent met het geheel. Bij onze rijschool in Almere is alles te bespreken en is een pakket op maat uiterst normaal, dus maak van deze kans gebruik en stel vragen en eisen zodat we het Perfecte Rijsles Pakket voor je kunnen samenstellen!

3 Je weet Hoeveel je rijbewijs je gaat kosten en hoeveel rijlessen je nodig gaat hebben

Iedereen die een rijopleiding gaat doen wil ALTIJD (ik word doodgegooid met deze vragen) weten Hoeveel Lessen hij nodig zal hebben en Hoeveel de rijopleiding gaat kosten.

Omdat elk persoon anders is op deze aardbol, is het bijna onmogelijk om dat van tevoren te bepalen. Ik kan natuurlijk wel een schatting geven, maar daar heb je zo weinig aan.

“Daarom raad ik ook elke leerling aan een Proefles te nemen, hij is toch Gratis!”

Omdat ik al zoveel leerlingen heb laten slagen heb ik natuurlijk wel een gevoel van hoeveel lessen je nodig hebt en hoeveel het ongeveer gaat kosten. Maar na een proefles kan in een Veel Betere Inschatting Maken, daar boven op kan ik een Pakket op Maat voor je maken of gewoon een veel betere prijs indicatie geven.

Nogmaals een Proefles is absoluut niet verplicht alleen wel super duper handig!

4 De Auto

Voor de meeste leerlingen die bij mij zijn geslaagd was de auto waarin ik les geef een groot Plus Punt. Na mij jaren ervaring ben ik natuurlijk op zoek gegaan naar de perfecte auto voor mijn leerlingen. De ingrediënten voor de “geheime saus” heb ik nu al door maar die zal ik niet op internet zetten, anders kunnen de concurrenten makkelijk van mij afkijken.

Wat ik maar al te vaak zie zijn grote (en vooral dure) auto’s waarin les word gegeven. Dat is heel erg cool, maar helaas betaal jij als leerling de auto voor je instructeur. Door hoge rijles prijzen kan de beste instructeur zijn auto betalen en helaas ben jij daar de dupe van.

Ook is de kans dat jouw eerste auto een Porsche Cayenne of een Mercedes CLS is erg klein en daarom lijkt het mij niet een goede auto om les in te nemen. De eerste jaren dat jij je rijbewijs hebt zijn pril en het liefst bouw je ervaring op in een auto die grofweg lijkt op de auto waarin je hebt leren rijden. Maar dat is mijn nederige mening…

5 Je krijgt gewoon een Gratis uurtje Les
Elke Proefles behandel ik in principe als een reguliere les. Alleen heb doe ik bij een proefles nog even een kort introductie praatje maar daarna gaan we gewoon lessen als elke andere les.

Afhankelijk van jouw huidige ervaring pas ik natuurlijk wel het les-programma aan, waardoor je het maximale uit de gratis les kan halen. Natuurlijk heb je weinig aan de proefles als je al kan rijden en ik ga je leren hoe je moet schakelen, dus dan zullen we in dat geval wat ‘moeilijkere’ oefeningen doen.

Natuurlijk kan je mij altijd van alles vragen ook als je na de proefles beslist om toch niet bij mij te lessen. Je kan me altijd bereiken via mijn telefoon nummer, social media of deze website en ook zal ik je toelaten in onze Geheime Facebook Groep waar je met andere leerlingen zelfs kan overleggen.

DE 100% VRIJBLIJVENDHEID GARANTIE

Wij van LessenInAlmere.nl hebben eerlijkheid en openheid hoog in vaandel staan en daarom hanteren wij bij al onze Gratis Proeflessen een zogenaamde Vrijblijvendheid Garantie. Je kan bij wijze van spreken gewoon een gratis rijles komen nemen en dan de auto uitstappen en nooit meer wat van je laten horen.

Gelukkig neemt bijna iedereen direct een pakket en maken we een afspraak voor de volgende rijlessen. Maar zo nu en dan zitten er mensen tussen die van mijn vrijgevigheid gebruik maken… Jammer maar waar, gelukkig maken de anderen het helemaal goed en kunnen we nog steeds gratis proeflessen aanbieden.