Lelystad

De Beste Rijschool in Lelystad met de Goedkoopste Lesprijzen

Waarom zou je te veel betalen als je minder kan betalen… en Waarom zou je bij een andere rijschool rijles nemen als je bij onze rijschool in Lelystad Alles hebt wat je nodig hebt?

WAAROM ONZE RIJSCHOOL IN LELYSTAD

Rijschool Lelystad

EINDELIJK IS HET ZOVER!

Als je eindelijk mag beginnen met rijden dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk beginnen, logisch! Weet je nog niet zeker waar je wilt lessen of welk pakket je moet nemen maar wil je gewoon de smaak proeven van het rijden… Geen Probleem!

Bij onze rijschool in Lelystad is een proefles helemaal gratis en vrijblijvend! Wij hebben bijna geen wachttijden dus als je wilt kun je morgen of overmorgen al een Gratis Proefles Nemen!!

We weten dat de prijs een grote rol speelt als je moet kiezen waar in Lelystad je rijles wilt nemen. Mede daarom hebben wij extra streng gekeken naar onze prijzen en hebben ze zo aantrekkelijk mogelijk gemaakt.

Buiten de SuperLage Prijzen hebben we ook veel Acties! Met de acties hebben we veel meer flexibiliteit, we kunnen zo acties veel makkelijker aanpassen op jouw huidige situatie!

Kijk daarom goed de acties door en bespreek tijdens je proefles wat wij persoonlijk voor jou kunnen doen. Wij zijn professionals als het gaat om “Op Maat Pakketten”.


Wil jij ook tot €500,- besparen op je rijopleiding kosten?

ERVARINGEN VAN VOORGANGERS

Natuurlijk klinkt dit allemaal heel stoer en interessant maar je moet het natuurlijk ook van je voorgangers horen wat zij zelf te zeggen hadden. Wij hebben, van de mensen die dit vrijwillig wilde doen, videootjes opgenomen, direct na het halen van hun rijbewijs.

We stellen ze daarin een aantal vragen wat ze van de opleiding vonden en nog meer (grappige) vragen .

EN WAT GAAT DAT KOSTEN?

Pakketten zijn erg voordelig, dat is het mooie ervan. Wat er ook mooi aan is, stel nou dat je zakt (gaat niet gebeuren hoor, maar stel) dan krijg je de lessen die je na het eerste examen wilt gebruiken om weer helemaal examen-klaar te worden, voor een koopje!

Natuurlijk hebben we ook verschillende betaalmogelijkheden en termijnen. Voor vragen daarover vragen we je contact met ons op te nemen om je beter van dienst te kunnen zijn.

MAAR HOEVEEL LESSEN HEB JE DAN NODIG?

Beginner - 30 Lessen
Beetje Ervaren - 20 Lessen
Ervaren - 10 Lessen

En dit is redelijk van belang als je wilt weten hoeveel je rijbewijs je ongeveer zal gaan kosten. Misschien wil je onze rijschool wel vergelijken met anderen, ook dan is het uiteindelijk handig om te weten hoeveel lessen je nodig hebt.

Alleen is en blijft het tasten in het duister… Elk persoon heeft net iets meer of minder lessen nodig. Het plaatje hierboven is een grove schatting gebaseerd op alleen onze rijschool gegevens.

Neem een Gratis Proefles

Wil je meer zekerheid? Neem dan een proefles! Zo kan een instructeur velen malen beter inschatten hoeveel lessen jij persoonlijk nodig hebt en welk pakket het meest voordelig voor je is. Bij onze rijschool in Lelystad is zo een les helemaal gratis en zit je nergens aan vast!