Rijbewijs halen in 10 dagen

rijbewijs halen in 10 dagenWanneer iemand goed zijn best doet dan is het mogelijk om een rijbewijs in 10 dagen te halen. Je zal deze 10 dagen echter wel zeer goed jezelf erop moeten toeleggen om het autorijden te leren.

In ieder geval op een goed genoeg niveau dat je het praktijkexamen bij het CBR succesvol kunt afleggen. Een rijopleiding die je klaarstoomt om in 10 dagen voor je rijbewijs te slagen is niet een standaard rijlessentraject zoals de meeste leerlingen van een rijschool deze afwerken.

In plaats daarvan moet je een spoedcursus volgen en zullen alle dagen druk bezet zijn om je klaar te stomen voor het praktijkexamen dat op de tiende dag zal worden afgenomen bij het CBR.

Planning van een spoedcursus rijbewijs

Je rijbewijs halen in 10 dagen is geen makkelijke opgave. Om dit te verwezenlijken moet een strakke planning aangehouden worden en mag je op de beslissende momenten geen fouten maken.

Onze rijschool Almere biedt speciale spoedcursussen aan om je rijbewijs in een korte periode te halen. De duur van deze spoedcursus worden elke dag rijlessen ingepland om de leerling het autorijden aan te leren.

Dit zijn ook geen blokken van twee uur die leerlingen meestal standaard nemen. In plaats daarvan moet je er rekening mee houden dat je iedere dag wel 4 uur achter het stuur moet plaatsnemen. Hier moet je dus ook wel tijd voor hebben. Een goede rijinstructeur zorgt er echter voor dat je gedurende de hele periode je volle concentratie kunt blijven houden.

Slagen voor theorie- en praktijkexamen

Zoveel uren op een dag rijlessen nemen is niet niks. Het is echter noodzakelijk om je klaar te stomen voor het praktijkexamen bij het CBR op dag nummer 10. De bedoeling is dat je voordat deze dag aanbreekt jezelf zelfverzekerd voelt achter het stuur en weet dat je de volledige controle over de auto hebt.

Ook moet je verkeerssituaties goed kunnen inschatten. Het praktijkexamen is echter niet het enige examen waarvoor je moet slagen om je rijbewijs te halen. Tijdens de 10 dagen moet je ook nog even tijd maken om te slagen voor je theorie-examen rijbewijs.

About the Author

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: