Rijschool Almere


  Bij ons altijd een Gratis Proefles!  


 ACTIES en Kortingen bij rijschool Almere


SUPER SIZE ACTIE

Almere

Dankzij onze SuperSize Actie bespaar je nu €6,- per uur op je rijlessen. Tijdens de Actieperiode krijg je een Blokuur voor €39,- per uur! Het allermooiste aan Blokuren is ook nog eens dat je er veel meer van leert en daardoor sneller klaar bent voor je Praktijkexamen!

RIJLESSEN INTRO-ACTIE

Almere

Dit is Uniek, Simpel en Razend Populair!
Breng jij ons in contact met een van je maten/kennissen or kameraden? Mooi, dan krijg jij direct €50,- korting op je rijlessen. Doe je dat met 3 mensen dan krijg je €200,-! Dit gaat zo door totdat je de hele rijopleiding hebt terugbetaald!

STUDENTEN ACTIE ALMERE

Almere

Als je Student bent dan heb je het misschien niet breed, maar je hebt wel Onwijze LOL en je feest elke dag en je hebt nog veel meer andere voordelen! Omdat wij dit leven toejuichen betalen studenten bij ons €33,- per uur op de eerste 10 rijlessen!

Natuurlijk kan je ons bellen of  whatsappen

maar heb je liever dat wij met jou contact opnemen?


ERVARINGEN VAN LEERLINGEN MET ONZE AUTORIJSCHOOL ALMERE

De ervaringen van onze voorgaande leerlingen! Iets waar we veel eerder mee hadden moeten beginnen... Maar onder het mom van "beter laat, dan nooit" nu toch de ervaringen van de leerlingen die je voor gingen bij rijschool Almere. Dit is natuurlijk goud waard, vind je dat ook? beloon ze dan met een leuke comment!

Wil je meer Ervaringsvideo's zien, Klik dan hier!


PRIJZEN VAN DE RIJLES PAKKETTEN BIJ RIJSCHOOL ALMERE

Garant 5

Ook Beschikbaar in de 10 Lessen Variant

Het ultieme Voordeelpakket. Je krijgt er een Extra kans bij voor het praktijkexamen. Altijd Slagen dus!

 • 5 extra Rijlessen
 • Een Extra Praktijkexamen

€ 430,-

BASIS

De Juiste Basis voor elk Pakket

Het Basispakket kan worden uitgebreid met verschillende Voordeelpakketten

 • 14 Rijlessen
 • CBR Praktijkexamen
 • TTT (tussentijdse toets)
 • Theorie Cursus
 • Eigen Verklaring

€ 999,-

SUPER 10

Ook Beschikbaar in de 5 Lessen Variant

Dit Voordeelpakket is ideaal om te gebruiken om je pakket te vullen en heeft geen rijbewijs garantie

 • 10 extra Rijlessen
 • Een Bakje Koffie 😉

€ 360,-

DIT ZIJN NIET ALLE PRIJZEN EN PAKKETTEN VAN ONZE RIJSCHOOL

Onze rijschool Almere is erg Flexibel. Niet alleen als het gaat om rijlessen maar ook om de financiën! Er zijn verschillende wegen die naar Rome leiden en elk 'pakket' kunnen we opknippen om er een soort van 'op maat' pakket van te maken. We begrijpen dat je niet zomaar een rijopleiding begint, gelukkig maar! Het is een grote stap en er moet goed nagedacht worden over de beslissing.

Daarom kan je bij ons, je pakket helemaal zelf samen stellen (neem daarvoor contact op met onze medewerkers van de klantenservice). Voor meer informatie daarover en de rest van onze prijzen, klik hier.


Alles Word Duidelijk Tijdens de Gratis Proefles

Als je op zoek gaat naar een rijschool gaat er van alles door je hoofd! Je wilt van alles gaan uitrekenen en je bent veel onderzoek aan het doen op het internet. Hopelijk ook bij vrienden want daar heb je nog steeds het meeste aan, maar goed. ik zou je kunnen proberen te overtuigen dat wij de beste rijschool zijn, maar dat ga ik niet doen...

Je hebt hierboven kunnen zien wat anderen van ons vinden, we zijn de goedkoopste in de regio, rijles geven is onze passie en we doen het met plezier. Buiten dit allemaal is de proefles 100% GRATIS en dan heb ik het nog niet over de extra kortingen en acties die we altijd hebben.


Like en Subscribe voor 1 Extra Gratis rijles 

Tegenwoordig kan niemand meer zonder social media... Wij dus ook niet. We hebben een Facebook page en een Youtube Channel en voor degene die en de Facebook page 'liken' en de youtube channel 'subscribent' krijgen 60 minuten gratis les, bovenop de gratis proefles aan het begin van de opleiding.

Wil je ook een gratis lesje?


Kom lessen bij de Leukste Rijschool Almere

Wat heb je toch een geluk, jij wilt je rijbewijs halen en je woont in de omgeving van Almere! Bada-Boom, je hoeft niet meer verder te zoeken. 

Wij van Lessen in Almere heten je van harte welkom op onze wannabe-coole website. Bij ons draait het allemaal om de leerling, jij staat bij ons dus centraal. Dat betekent dat we onze uiterste best doen je zo snel mogelijk maar ook zo goed mogelijk te laten Slagen.

Natuurlijk moet hard werken beloond worden en daarom staat bij ons de “spreekwoordelijke” boog niet altijd gespannen. We moeten ook wat tijd make nom gewoon wat rond te rijden en even te relaxen om zo weer “op te laden” voor de rest van de intensieve lessen.

In Almere zie je overal nieuwbouw, daar zijn de wegen ook op aangepast. Hier haal jij natuurlijk je voordeel uit, je krijgt te maken met ‘moderne’ rotondes, invoegstroken en nieuwe stoplichten. Dit is allemaal de toekomst dus je kan het jezelf gelijk goed aanleren.

Wat ben je nou Kwijt aan een rijopleiding in Almere?

Dit is een vraag die iedere leerling mij van te voren vraagt en het antwoord is helaas erg simpel.

“Dat kan ik niet zo zeggen”…

Dit is namelijk per persoon, zo super verschillend. Wat ik je wel kan vertellen is dat leerlingen bij mij gemiddeld 25 lessen nodig hebben voordat ze op praktijkexamen gaan. Maar ik heb erg veel acties dus iedereen heeft er wat anders voor betaald, zo heeft de een alles in blokuren gedaan en de ander in losse lessen.

Dat prijsverschil is aanzienlijk omdat het zoveel voordeliger is om in blokuren te lessen, maar je hebt ook weer verschillende rijles pakketten die ook weer qua uur prijs verschillen. 

MAAR PAS OP je hebt niet helemaal niets aan, buiten dat het een leuke maar inaccurate schatting is.

Er is een hele grote kans dat jij niet gemiddeld bent! Want bijna niemand is gemiddeld, iedereen is uniek.

“Daarom zien wij elke leerling graag als een nieuw en los project die les en begeleiding op maat nodig heeft”.

Veel leerlingen hebben ergens wel wat rij ervaring opgedaan, of ze dat nou zelf weten of niet. Maar soms hebben we weer leerlingen die niet eens een idee hebben wat een koppeling nou is. Het verschilt gewoon zo erg veel.

Nou is het ook nog eens zo dat mensen met totaal geen rij-ervaring misschien wel heel veel aanleg hebben voor rijlessen, en mensen met al veel rij ervaring bakken er misschien helemaal niks van.

Tot slot kan het nog zo zijn dat je geen rijervaring hebt en bijna geen aanleg, maar dat je het bij mij supersnel oppakt en binnen 20 uur je rijbewijs in je zak hebt…

Er valt dus, van tevoren, geen zinnig woord over te zeggen…

Al die ‘rare’ situaties zijn allemaal te verklaren door de welbefaamde ‘Klik’ die je wilt hebben met je rijinstructeur. Als je namelijk geen klik hebt of je kan het gewoon niet vinden met je rij-instructeur dan ga je er gegarandeerd langer over doen en met veel minder plezier.


Je hebt hierboven één van de redenen kunnen lezen waarom ik een ProefLes Zo Sterk Aanraad. Het is en blijft veruit de beste manier om erachter te komen hoe een rijschool nou eigenlijk echt is. Mooie websites, koele flyers en grote dure auto’s zijn allemaal te koop en hebben niks met de kwaliteit van een rijschool te maken.

Bij onze rijschool in Almere is een proefles altijd helemaal Gratis, anders hadden we het ook geen proefles genoemd. Deze les is bedoeld om eens een keertje te proberen en te ervaren hoe het is om bij mij te lessen, dan ga ik je daar natuurlijk geen geld voor vragen.

Hoeveel Lessen heb je GEMIDDELD nodig?

Hetzelfde als bij de vraag over wat de kosten nou zijn van een rijopleiding in Almere, is er ook hier niet direct een antwoord op te geven. Mensen verschillen toch net een tikje van elkaar en dat zal altijd zo blijven.

Het gemiddelde aantal lessen wat je bij mij nodig hebt om te slagen is op dit moment is 25 rijlessen.

Maar nogmaals, dit is een schatting en je kunt er gewoon niet van uitgaan dat je dit ook nodig zal hebben, want ieder een is anders!

De kosten van je rijopleiding is erg afhankelijk van welk pakket je neemt en of je überhaupt een pakket neemt. Het voordeel van een pakket is dat er meestal een gratis herexamen bijzit, wat goed is voor de spanning tijdens het eerste examen. Het voordeel van losse lessen is dat je, als je in een keer slaagt, goedkoper uit bent maar wel het risico loopt dat je een herexamen dan los moet afrekenen.

Het is dus aan te raden om goed de verschillende pakketten te bekijken…

Zelfs als je thuis al veel research hebt gedaan, raad ik je alsnog SuperSterk aan om een proefles te nemen. Dan kan ik je in actie zien en kan ik een veel betere inschatting maken wat je nodig hebt qua aantal rijlessen of rijles-pakketten.

Waarop te letten bij het kiezen van een Rijschool?

Een rijschool kiezen is natuurlijk geen makkelijke keuze, laten we nou eerlijk zijn. Het lijkt simpel maar niemand wil te veel betalen voor zijn rijopleiding en je wilt natuurlijk wel een beetje een relaxte rijinstructeur, waar je in het mooiste geval ook nog wat van leert.

KOSTEN

Nou om te beginnen is het belangrijk te weten wat het ongeveer gaat kosten, je wilt natuurlijk niet belazerd worden. Maar puur naar de kosten van de rijschool kijken is niet het belangrijkste

De kosten kunnen namelijk zo erg meevallen als je een rij-instructeur vind waarmee je een klik hebt. Zo iemand hoeft je maar 1 keer iets uit te leggen en je begrijpt niet alleen direct wat hij bedoelt maar het blijft ook hangen. Alleen daarom kan je al zoveel lessen en her-examens besparen dat je uiteindelijk veel minder betaald voor je rijopleiding.

DE KLIK

We hebben het er net al een beetje over gehad maar ‘de klik’ is zoooo belangrijk! Het gaat erom dat jij je comfortabel voelt in de auto zodat je zelfzekerheid opbouwt. Dit is echt cruciaal als je in een keer wilt slagen!

Reden nummer 1 dat mensen zakken voor hun praktijkexamen is te weinig zelfvertrouwen. Hieruit volgt weer stress die wordt opgewekt door te weinig training en te weinig zelfvertrouwen. Als jij een goede klik hebt met je instructeur dan bouw je in ieder geval genoeg zelfvertrouwen op, de rest gaat dan vanzelf!

GEEN TRUCJES

Onze rijschool bestaat voornamelijk uit rij-instructeurs, die allemaal weinig of niets weten van marketing of reclame. Wij houden dan ook niet van “sneaky” woordspelingen en misleidende titels, het gaat om eerlijkheid en als we geen klik hebben samen, dan raad ik je sowieso af om bij ons te komen lessen. Het is voor jou dan gewoon niet gunstig


PAS OOK OP VOOR:

 • Adverteerders met een lage uurprijs. Een lesuur duurt dan vaak niet langer dan 45-50 min in plaats van 60 min
 • Te goedkope pakketten. Met de verborgen voorwaarden ben je toch vaak duurder uit
 • Grote bedragen vooruitbetalen. Voorkom misbruik door duidelijke afspraken en geen grote vooruitbetalingen!

Wat Wel Te Doen!

Neem een PROEFLES

Hierdoor zal je 9 van de 10 keer al gelijk weten of dit een rijschool is die bij je past, of niet. Plus door de ervaring weet jij ook beter wat je zoekt in een rijschool.

Neem CONTACT op

Bel de rijschool en stel kritische vragen. Vraag vooral naar voorwaarden en als je het mondeling niet vertrouwd, dan weet je eigenlijk al genoeg.

Volg je GEVOEL

Is de proefles bevallen? Luister naar je gevoel want tijdens je rijlessen boek je velen malen meer progressie als je het goed kan vinden met je instructeur.

Wij staan erom bekend met acties te smijten… en waarom ook niet? Het gaat goed met onze rijschool, we houden steeds meer over. Wij vinden dat we dat moeten investeren in onze leerlingen en dat is duidelijk te zien aan onze acties, A.K.A “ het gekkenhuis”, omdat het lijkt alsof we niet goed bij ons hoofd zijn.

Natuurlijk hebben we een super aantrekkelijke actie voor studenten en we hebben het aantal pakketten heel erg verlaagd. Doordat er zoveel keuze was wisten de leerlingen niet meer welk rijles pakket ze moesten kiezen, dat probleem hebben we direct aangepakt. We hebben nu het aantal pakketten verlaagd naar 5, waarvan er twee reddings- of aanvul pakketten zijn.

Dan hebben we nog de actie voor de sociale mensen onder ons. Voor elke Like, Tweet of Youtube subscribe krijg je een gratis rijles. Heel erg simpel, alleen moet je er dus wel even gebruik van maken…

Wij van LesseninAlmere.nl zijn fan van Blokuren (2 uur lessen achter elkaar) omdat er voor beiden, leerling en rijinstructeur super veel voordelen aanzitten…

We hebben ook een Introducee Actie en dit is echt DE ACTIE bij ons, het is superhandig en als je het een beetje slim uitspeelt dan haal jij je rijbewijs voor een kwart van de prijs of minder! Wij geven iedereen die bij ons een pakket neemt of ooit heeft genomen de mogelijkheid om anderen te introduceren aan ons.

Voor elke leerling die je introduceert krijg je 50€, dat is al heel cool en handig maar er is meer! Natuurlijk krijg je een grotere beloning op het moment dat je meer mensen introduceert, echter is het allermooiste dat de actie blijft doorlopen zelfs als je klaar bent met je rijopleiding… Geld Verdienen dus!

BIJ ONS BEPAAL JIJ HOEVEEL JE BETAALT VOOR JE RIJOPLEIDING

Het kan dus zo zijn dat je tijdens de rijopleiding, door kortingen, maar €600 hebt betaald voor je hele traject. Maar dat je 2 jaar later alsnog je €600 terug verdient door nieuwe leerlingen aan mij te introduceren, en dat is natuurlijk fantastisch.

Tot slot hebben we elk jaar nog een overwinter actie, om jullie allen een beetje te motiveren om toch te leren rijden in de winter. In die periode van het jaar kan je veruit het meeste leren in de auto, dus kom op en pak die akties!

SNEL AFRIJDEN... Is 5 dagen snel genoeg?

Een van mijn kwaliteiten is het snel kunnen regelen van een examen datum en dat is wel lekker handig als je snel je rijbewijs wilt halen. Een van de drie rijles pakketten is een spoedcursus maar het is niet zomaar een spoedcursus. We gaan binnen 5 dagen op examen en er zijn wel een aantal belangrijke eisen waaraan je moet voldoen voordat je kunt deelnemen.

Het is voor mij erg belangrijk te weten dat je net zo gemotiveerd bent als ik, dat hebben we echt nodig want we gaan 4 dagen lang tussen de 6-8 uur lessen. Op de dag van het examen doen we nog een blokuur, dan je bent klaar voor je examen en voor het einde van de week heb jij dat rijbewijs al in de pocket!

** Wel is het van belang dat je al een theorie certificaat hebt **