Spoedcursus

Binnen 5 dagen je Rijbewijs

Ja, je hoort het goed! Hoe de meeste rijscholen adverteren met “haal binnen 10 dagen je Rijbewijs” doen wij dat 2x zo snel! Mede door mijn* geheime* Examen Aanvraag Techniek, maar Zonder de inzet, motivatie en hulp van Jou (de leerling) word het voor mij ook erg moeilijk.

Een Snelcursus Rijbewijs is niet zomaar een rij-opleiding, het is een versnelde cursus daardoor ook moeilijker. Het is net alsof je bijvoorbeeld 5 en 6 VWO in één jaar zou doen, dan heb je gewoon wel dezelfde stof alleen is het stukken intensiever. Daar bovenop is het Super belangrijk dat je gemotiveerd bent.

Maar buiten de kleine dingen waar je even rekening mee moet houden is het een Super Pakket! Denk aan mensen die net een nieuwe baan aangeboden krijgen en even snel binnen 2 weken een rijbewijs moeten halen. Voor dit soort leerlingen is het natuurlijk ideaal dat er een mogelijkheid bestaat om snel je rijbewijs te halen.

OOK BINNEN EEN WEEK AFRIJDEN?

VOORDELEN VAN EEN SPOEDCURSUS

Het Kost Maar €1​​799,- en je krijgt 30 uur Les
Ja daar gaat het om bij ons, Scherpe prijzen en de kwaliteit leveren die leerlingen verdienen. Wij hebben een Mega Relevant Pakket samengesteld die je precies geeft wat je nodig hebt bij een versnelde rijopleiding. Je betaald bij ons dus ook alleen voor wat je nodig hebt.

Ik ben verder erg Flexibel dus als er iets aan het pakket ‘geborduurd’ moet worden dan kunnen we dat natuurlijk allemaal doen. Dus vertel, tijdens je gratis proefles, al je wensen en dan kunnen we kijken naar wat voor jou het beste is.


Binnen 10 dagen je rijbewijs

Ik heb maar even 10 dagen neergezet, maar het ligt helemaal aan jezelf. We kunnen het minimaal binnen 5 dagen halen, dan maak je wel lange dagen (waardoor de motivatie nog hoger moet liggen) maar er zijn leerlingen geweest die het lachend hebben gedaan en natuurlijk in 1 keer zijn geslaagd.

Hoger Slagingspercentage
Dit klinkt misschien gek, want je leest overal dat het moeilijker is dan een ‘normale’ rijopleiding en dat je voordat je begint aan een snelcursus aan een paar belangrijke zaken moet denken. Maar toch, hebben we een hoger slagingspercentage bij leerlingen die een spoedcursus bij ons doen.

De verklaring is best simpel. Kort gezegd bereik je gewoon veel meer door ergens intensief mee bezig te zijn. Als jij elke week even een uurtje gaat lessen en je zet dat tegenover iemand die elke dag een uurtje lest… Dan is de leerling die elke dag 1 uur rijles krijgt, na 5 sessies verder en kan zich meer herinneren.

Het heeft allemaal te maken met het menselijk brein, hoe geheugen werkt (waar ik je niet mee ga lastig vallen overigens). Maar een super goed voordeel dus.


Geen Wachtlijst dus Gelijk Beginnen
Bij ons kan je direct beginnen omdat ik heel erg flexibel ben. Dat zeg ik nu natuurlijk heel stoer en dan zal je net zien dat als jij wilt komen dat ik helemaal vol zit. Neem daarom, voor de Zekerheid, even contact met me op voordat je wilt beginnen om de bezetting te checken.

Maar over het algemeen, kan ik altijd wel een plekje vrijmaken voor een gemotiveerde leerling.


Zelf de Snelheid van je cursus Bepalen
Zoals je nu waarschijnlijk wel door hebt, of niet, dat ik erg gepassioneerd ben over een Spoedcursus. Het is voor mij een uitdaging om een leerling korter dan een week les te geven en aan het einde van de week al zie rondrijden in een auto.

Maar hoe leuk ik het ook vind en hoe gemotiveerd ik ook ben, de resultaten hangen grotendeels toch van jou zelf af. Als jij het allemaal rustiger aan wilt doen, Prima! De klant is koning, jij dus in dit geval en ik doe wat jij zegt.

Ik ben erg Flexibel dus er valt altijd iets af te spreken met me.

Twijfel je of een Spoedcursus wel voor jou is? Bel me op en dan beslissen we samen!

BELANGRIJK: bij een Snelcursus Auto

Motivatie
Ik hamer hier zo op omdat 50% van jouw persoonlijke succes afhangt van jouw inzet.

Tijd
Natuurlijk moet je wel de tijd hebben om te lessen. We lessen intensief en meerdere uren achter elkaar en dat moet wel uitkomen natuurlijk.

Theorie Certificaat
Ook dit is iets wat ik vaak zal herhalen, je kan GEEN Praktijkexamen doen zonder Theorie Certificaat. Dus het is Echt Heel Erg Belangrijk dat je het certificaat hebt Voordat je begint aan de Spoedcursus

WAT KUN JE VERWACHTEN VAN EEN SPOEDCURSUS

Eerst een proefles
Tijdens de Gratis proefles kijken we of een spoedcursus wel bij je past, en vooral of het zin heeft voor jou persoonlijk. Jij bent uiteindelijk degene die beslist, alleen ik geef je wel een bepaald advies, het is dan verder aan jou wat je ermee wilt doen.

Tijdens de proefles kijk ik vooral naar je progressie, het is natuurlijk belangrijk dat je snel dingen oppikt in een spoedcursus. Ook kijk ik of er een klik bestaat tussen ons we, dat is ook erg belangrijk want hoe beter de klik hoe sneller je iets van mij leert.

Buiten alles is het heel erg belangrijk dat je het Theorie Certificaat in ieder geval in bezit is.

Plannen
Als je uiteindelijk beslist om bij ons te komen lessen dan pakken we de agenda erbij om de verschillende data in te plannen. Hier kan je dus zelf aangeven wanneer en binnen hoeveel dagen je wilt lessen.

Knallen
En dan is het tijd om te knallen! Elke dag doen we, afhankelijk van jou wensen lessen we dagelijks tussen de 4-6 uur. In dit Pakket krijg je 30 uur les en die verdelen we natuurlijk ook in overleg.

Omdat de lessen zo intensief zijn nemen we elke 45-60 min eventjes pauze (5-10 min), dan stoppen we even ergens en dan praten we even over hoe het gaat. Dan is even de druk van de ketel en is het tijd voor feedback.

Ik zal jou wat feedback geven over de les(sen) maar veel belangrijker Jij krijgt nu de kans om aan mij te vertellen wat je fijn vind en wat je niet fijn vind. Zo kunnen we altijd lessen naar jou wensen.

Examen Voorbereiding
De laatste 8-10 uur gaan we ons volledig richten op het examen. We zullen bekende “examen-routes” rijden maar ook zal de theorie tijdens de les vooral gaan over de examen oefeningen.

Stress is reden nummer 1 dat mensen toch nog zakken, en ik ga je allemaal *geheime* technieken leren waardoor jij je niet laat beïnvloeden door stress en daarom gewoon kan laten zien dat je het rijbewijs meer dan verdient!

Tips
Kom goed uitgerust naar de les
, ook dit is weer een stukje motivatie. Als jij de avond voordat wij een afspraak hebben tot in de vroege uurtjes bent wezen stappen dan ben je waarschijnlijk niet zo fris tijdens de les.

Zorg dat je goed hebt gegeten, natuurlijk kunnen we altijd even wat te eten gaan halen tijdens de les of pauze alleen is dat een beetje zonde van de tijd. Door goed te hebben gegeten werken je hersens beter en kan je jezelf beter concentreren op de lesstof.

Studeer voor, je weet van te voren wat we elke les gaan doen en ook krijg je van mij een USB-Stick mee waarop alle lesstof staat die je kunt voorbereidden, doe dat dan ook. Het scheelt je zoveel tijd in een les en je pakt dingen sneller op! Allemaal weer positief voor het eindresultaat

Vraag jezelf dit af Voordat je begint...

Theorie?
Ik beloof het, het is de laatste keer... maar wij kunnen echt niet beginnen aan een spoedcursus zonder een theoriecertificaat.

Motivatie?
Een spoedcursus is best wel intensief en motivatie is SUPER belangrijk. Als het voor je werk moet, of je gaat een half jaar de wereld rond en je wilt daar kunnen rijden dan is het al duidelijk. Maar veel mensen willen gewoon een spoedcursus om gewoon snel het rijbewijs in handen te hebben en daarbij is het belangrijk gemotiveerd genoeg te zijn.

Heeft dit zin voor mij?
Ook dit is iets wat ik vaak zal herhalen, je kan GEEN Praktijkexamen doen zonder Theorie Certificaat. Dus het is Echt Heel Erg Belangrijk dat je het certificaat hebt Voordat je begint aan de Spoedcursus