Veelgestelde Vragen

Algemene Info

Weer zo een vraag waar je niet zomaar antwoord op kan geven… 🙂

Ja, zogenaamd kan het wel, kijk maar op de sites van andere rijscholen. Daar wordt een hoge wiskunde verkocht omdat dat Het Perfecte pakket is. Voor mij erg grappig, ik ben waarschijnlijk te dom om dat te vatten.

Of kan het zo zijn dat er helemaal niet zoiets bestaat als 1 Magisch Rijlespakket? Nee ik geloof in individualisme, het feit dat iedereen anders is, dit is ook gelijk de grootste reden dat ik een “Pakket op Maat” aanbiedt. Mijn rijles pakketten zijn leuk en er is goed over nagedacht, maar een pakket helemaal op jouw wensen afgestemd, daar tipt niks aan!

Daarom is het enige wat ik hierop kan zeggen is bel of whatsapp (0655366209) me even. Als je dat niet wilt dan kan je altijd e-mailen naar mailons@lesseninalmere.nl, ik zal er dan alles aan doen op je goed op weg te helpen.

En wees maar niet bang hoor het advies is 100% vrijblijvend

0 Comments - Geef een reactie

Omdat het Onmogelijk is hier een soort van stappenplan op te schrijven wil ik je sterk adviseren mij te appen of te bellen. Mocht je liever mailen ga dan even naar onze Contact Pagina voor al mijn informatie.

Wat ik wel nu al wil zeggen is dat je jezelf niet meer druk hoeft te maken. Je hebt mij nu gevonden en ik ga je helpen, je hoeft helemaal niet bij mij te komen lessen, ik ben hier puur om jou te helpen. Dat kan ik omdat ik hier helaas te vaak mee te maken krijg.

Van alle gevallen is, tot nu toe, alles goed gekomen en was uiteindelijk iedereen tevreden dus je hebt een hele grote kans dat dit voor jou ook het geval gaat zijn.

Het is al Super dat je deze stap al hebt genomen! Laat me maar weten of ik je kan helpen.

0 Comments - Geef een reactie

Natuurlijk kan je voor alle vragen bellen, graag zelfs!

0 Comments - Geef een reactie

JA! En JA!

Ik ben extreem flexibel en leef met mijn leerlingen mee, ik weet hoe lastig ‘plannen’ is en daarom stel ik mij 7 dagen in de week beschikbaar. Natuurlijk plan ik ook vrije dagen in maar gewoon om jullie agenda heen!

Stuur me anders ff een appje (06-55366209)? Dan kan ik makkelijker antwoord geven op je vraag.

Ik ben elke dag (ook het weekend) bereikbaar van 10:00 – 22:00 (12 uur rust per dag is wel voldoende, toch?)

0 Comments - Geef een reactie

Kortgezegd, tussen de 20-30 lessen…

Maar het is niet zo simpel, het hangt van meer factoren af. Iemand met al veel rijervaring (door bijvoorbeeld al elders te hebben gelest) zal over het algemeen minder lessen nodig hebben dan iemand die voor het eerst achter het stuur kruipt.

Het gemiddelde van mij rijschool ligt “grofweg”, voor ervaren leerlingen, tussen de 10-15 uur en, voor compleet nieuwe leerlingen, tussen de 25-30 lessen.

0 Comments - Geef een reactie

Gewoon, zo lang een lesuur hoort te duren => 60 minuten natuurlijk!

Ja, dat zou je zeggen en daarom zit er aan dit antwoord een beetje een sarcastisch toontje. Ik kan er van schrikken wat rij-instructeurs (zijn in feite leraren en “horen” een voorbeeld te zijn) doen om leerlingen te ‘hosselen’, om het maar even hypermodern uit te drukken.

Omdat meneer de rijinstructeur tegenwoordig wat moeite heeft met leerlingen vinden gaat hij nu ‘sneaky’ adverteren met lage “uur” prijzen terwijl de les maar 45 min duurt! En jij maar denken dat je goedkoop uitkomt… Schandalig.

Maar nee, bij mij gewoon minimaal een uur en als je tien minuten extra nodig hebt, dan tien minuten extra. Het doel is jou aan een rijbewijs te helpen op een leuke, chille maar ook snelle manier.

0 Comments - Geef een reactie

Voordat ik antwoord geef, dit concept heet 2toDrive en dit is hun website http://www.2todrive.nl. Voor alle specifieke info check deze site eerst!

Om terug te komen op jou vraag, JA!!! En nee…

Je kan beginnen met je rijlessen met 16,5 jaar en praktijkexamen doen op je 17e jaar! Je mag dat ook al direct autorijden maar wel met een begeleider. De begeleider moet ook weer voldoen aan bepaalde eisen, die je allemaal op je ‘gemakje gebakje’ mag doorlezen op de site van 2todrive 🙂

0 Comments - Geef een reactie

Wat een plezier om te mogen antwoorden op deze vraag. Antwoord:

De gehele randstad! EN Verder!!

Ik snap dat de afstand voor iedereen vervelend kan zijn. Ik vind dat ik voor het merendeel van de kosten moet opdraaien omdat jouw service ga verlenen. Er zijn natuurlijk wel extremen… en zelfs daar hebben we een hele vriendelijke oplossing gevonden.

Kijk ik weet dat een goede band met je instructeur je zo €500,- kan schelen, daarom wil ik iedereen die les van me wilt lesgeven. Woon je echt een stuk buiten de randstad (Denk aan een cirkel rond Amsterdam-Almere-Utrecht-Den Haag-Rotterdam) no worries mate,  bel me op en we gaan regelen dat ook jij bij ons kunt komen lessen.

Meestal heb ik wel een leerling op de wachtlijst staan die ik kan combineren OF wat veel interessanter is voor jou… vrienden van jou ook bij mij laten komen lessen. We hebben namelijk een introducé actie, voor elke vriend of whatever die bij mij komt lessen krijg je 50,- €! En heb je er 3 dan krijg je € 200,- korting op jouw pakket of handje contantje.

0 Comments - Geef een reactie

Het liefst wel en ook sterk aan te raden omdat je dan je rijlessen optimaal benut en dus sneller en voor minder geld slaagt!

Dus het antwoord is nee, maar je moet het wel binnen de eerste 10 lesuren hebben gehaald anders heeft het geen zin meer om verder te lessen omdat je lessen niet optimaal benut worden, met de gevolgen van dien.

0 Comments - Geef een reactie

Theorie

Nee, op dit moment nog niet. We zijn er wel mee bezig maar er staat zoveel op ‘de to-do lijst’ dat het waarschijnlijk nog wel even gaat duren.

Je kan me natuurlijk altijd bellen of whatsappen om me vragen te stellen.

0 Comments - Geef een reactie

Je theoriecertificaat haal je bij een gebouw CBR bij jou in de buurt. Klik hier om je in te schrijven

Gouden Tip:

Zit het nou helemaal overvol bij de CBR bij jou in de buurt, schrijf je dan in bij een andere en haal zo je certificaat eerder. Ok, je moet er langer voor reizen maar je hebt je certificaat wel sneller!

0 Comments - Geef een reactie

Kosten

Normaal kost een losse les €45.

Maar daar hebben we natuurlijk weer iets op verzonnen, als je nu 2 lesuren achter elkaar lest dan betaal je 39 € per uur. Er zit een hele studie achter maar kortgezegd blijkt het dat je velen malen meer uit de tijd haalt als je 120min lest in plaats van 60min.

Omdat leerlingen die dit doen sneller slagen kunnen we een lager uurtarief rekenen, dus mooi voor ons beiden!

0 Comments - Geef een reactie

We hebben verschillende rijles pakketten voor je samengesteld en die kan je hier vinden

Wat ik je echt kan aanraden is een proefles, die is bij onze rijschool in Almere GRATIS. Alleen na een proefles kan je echt weten of je voor deze rijschool wilt gaan, daarbovenop kan je rijinstructeur ook veel beter inschatten hoeveel het allemaal gaat kosten voor je.

Een proefles is niet alleen gratis, ook helemaal vrijblijvend… waar wacht je nog op? Stuur me een appje.

0 Comments - Geef een reactie

 “NIKS” “NAKKES” “NADA”

Pfff, het heet niet voor niks PROEF les, voor een testertje van de douglas betaal je toch ook niet?

0 Comments - Geef een reactie

Een los examen kost € 248,-

Ik raad al mijn leerlingen aan altijd een examen te combineren met een pakket of een “pakket op maat” omdat dan de prijs van het examen altijd veel lager is.

Wat ook een gouden tip is, zorg dat je een TTT neemt! Dat verhoogt je kans van slagen enorm!

0 Comments - Geef een reactie

Normaal gesproken kost het pakket €2200,-

                  Maar nu tijdelijk voor €1899,-

** Bel Snel Voordat De Aktie Voorbij is! 06 553 662 09

0 Comments - Geef een reactie

Betalingen

Ja, je kan bij mij op allerlei soorten manieren betalen.

Contant, Per bank overboeking als je wilt via paypal

Ook kan je bij mij in termijnen betalen, ik maak meestal met mijn leerlingen een les- en een financieel plan zodat iedereen weet waar ze aan toe zijn.

Heb je zelf nog andere creatieve betaling mogelijkheden, speak up! Nogmaals ben is erg flexibel dus “nee heb je en ja kan je krijgen”

0 Comments - Geef een reactie

Natuurlijk kan dat!

Alhoewel ik wel aanraad om elke maand een bepaald bedrag over te maken. Niet alleen voor mij, maar ook voor je zelf, zodat je went aan elke maand een betaling doen. Zo voorkom je dat je ineens een paar maanden moet stoppen met lessen door te weinig centjes. Wat weer op zijn beurt nadelig is voor je voortgang en je meer geld kost…

0 Comments - Geef een reactie

Simpel, je kan ons namelijk ook betalen in nieuwe leerlingen!

Dat klinkt gek…

Wij hebben een “introducé-actie” waarbij je voor elke introducé €50,- ontvangt. Heb je drie introducés dan krijg je direct de jackpot van €200,-

Op deze manier heeft Preston (binnenkort komt hier een linkje naar zijn verhaal) zijn rijbewijs helemaal gratis gehaald!

0 Comments - Geef een reactie

Examen

Niks anders dan een geheimzinnige manier van tussentijdse toets neerzetten. Zo komen wij rijinstructeurs aan onze ‘macho-heid’, geef nou toe, klinkt toch cooler?

Ik hoop dat je mijn humor een beetje voelt, anders is dit echt ‘minder’ voor je, sorry.

Dit is echt een GELDBESPARER (ja ik ben echt goed met woorden) en het is gewoon een “generale repetitie” van het praktijk examen alleen niet voor het “echie”. Als je het goed doet krijg je zelfs een vrijstelling voor je bijzondere manoeuvres (straatje keren, parkeren en de stop-opdracht).

Dit betekent dat je de bijzondere verrichtingen niet meer hoeft te doen op het echte examen! Dit gecombineerd met dat je het examen mag proeven maakt het onmisbaar als je in 1 keer wilt slagen.

Lees het antwoord bij de vraag waarom ik vind dat je altijd een t.t.t. nodig hebt!

0 Comments - Geef een reactie

€ 199,-

Een echt examen kost € 248,-

0 Comments - Geef een reactie

HEEL Simpel,

– Bijna Alleen Leerlingen die een Tussentijdse Toets doen, slagen in 1 keer.

Minder stress omdat je al weet wat er gaat gebeuren, dus veel meer kans op slagen.

– Het is gewoon Generale rep, je kan legaal afkijken dus! Prachtig.

Vrijstelling Bijzondere Maneuvers (lees ook de algemene info over een ttt)

 

Duidelijk, toch?

0 Comments - Geef een reactie

Het gaat sneller dan je denkt, het geheel duurt 45 min.

Je begint met een gesprekje (5 min), gewoon om even kennis te maken. Er word verteld wat er gedaan gaat worden die dag.

Het examen ritje zelf duurt maar 25-45 minuten. Tot slot krijg je nog een feedback gesprek, hier word natuurlijk je uitslag verteld en de mogelijke verbeterpunten of complimentjes meegegeven.

En BAM! Rijbewijs in je pocket…

0 Comments - Geef een reactie

In totaal, drie kwartier ongeveer…

0 Comments - Geef een reactie

Dat is erg verschillend want het is afhankelijk van de drukte. In grote steden is het gebruikelijk dat je 4-6 weken wacht.

Ik heb een manier gevonden dat ik je praktisch binnen een paar dagen op examen kan sturen en dat ga ik niet hier delen met je helaas, Sorry.

Mocht je er gebruik van willen maken App of Bel me dan even.

0 Comments - Geef een reactie

Bij mij kan je extreem snel examen doen, daar sta ik om bekend. Alleen is er een restrictie als het gaat om herexamens, het CBR laat het niet toe om eerder dan 14 dagen na het vorige praktijkexamen een herexamen te doen.

Helaas… Pindakaas… Natuurlijk kan je het bij mij wel direct na 14 dagen opnieuw proberen!

0 Comments - Geef een reactie

Na 4 normale examens, dus de vijfde keer examen doen wordt een staatsexamen.

0 Comments - Geef een reactie

Ik zou niet zeggen makkelijker, ik denk dat meer uitgebreid een betere woordkeuze is, het duurt bijvoorbeeld langer. De examinator heeft langer de tijd (het ritje duurt +/- 45min) om je te beoordelen, eigenlijk heb jij gewoon langer de tijd om je te bewijzen!

Het begint allemaal met een gesprek vooraf, duurt ongeveer 15 min, er wordt meer aandacht besteed aan de oefeningen maar je krijgt niet meer oefeningen of andere oefeningen. Ook heb je de mogelijkheid om een “break” te nemen.

0 Comments - Geef een reactie